понеділок, 4 серпня 2014 р.

Благодійний аукціон для підтримки нашої армії



Благодійний аукціон призначений для збору коштів українській армії у зоні АТО. Все задля наших хлопців-героїв! Тут можна продавати будь-які речі - від хенд мейду до прикрас, книжок, картин, меблів тощо. Важливо щоб речі були якісними та не "китайського гатунку". Аукціон безстроковий і буде діяти до закінчення військових дій. Чекаємо на лоти!

Фотографію лота та його початкову ціну Продавець може самостійно розміщувати на сторінці аукціону або висилати на пошту: ПЕРШОЧЕРГОВО на tolub@bk.ru (сторінка на ФБ Наталія Толуб), копію на lana.knitting@gmail.com. 

Продавець може встановити Бліц-ціну на свій лот, за якою його можна буде одразу ж купити.

СТАВКИ робляться у коментарях під лотом. Переможці будуть визначатися за найбільшою ціною на лот, яку не змінили протягом доби. Усі лоти Продавці можуть відправлять Покупцеві зручним для нього способом (Укрпошта, Нова пошта, Делівері за РАХУНОК ПОКУПЦЯ, особиста зустріч у зручний для обох сторін час тощо). 

Продавці НАПРЯМУ контактують зі своїми Покупцями щодо їхніх виграних лотів та способу доставки. Нам потрібно надавати лише чеки по оплаті. Також ми будемо втручатися в конфліктні ситуації. Перш ніж оплатити лот, будь ласка, повідомте нам в коментарях під лотом чи особистих повідомленнях на яку волонтерську групу будуть спрямовані кошти!

Оплата відбувається на рахунок будь-якої волонтерської групи з допомоги нашим військовим - від медицини до купівлі бронежелетів та продуктів (якщо Ви не знаєте куди направити кошти - ми допоможемо з переліком волонтерських груп). Особисто нам гроші перераховувати не потрібно! Ми лише платформа для спілкування між Покупцями, Продавцями та Волонтерами.

Покупець має нам надати чек та посилання на офіційну сторінку групи або сторінку волонтера. Увага - ми ретельно будемо перевіряти факти оплати. Свій лот Покупець отримує після підтвердження факту оплати.

Якщо покупець протягом 4 днів не оплачує свій лот - він знову виставляється на продаж.

Важливо:якщо у Продавця немає сторінки на ФБ - ми надамо Покупцю його електронну пошту, щоб він зв`язався з власником лоту та обговорив усі деталі. 

У нашій групі панує доброзичливість та вічливість. Тролів - одразу банимо.

Дякуємо усім небайдужим. Слава Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар